8 Nisan 2013 Pazartesi

Restoran Haftasi (4-24 Nisan 2013)

Restoran haftasi son 5 yildir cesitli restoranlarin katilimiyla gerceklesiyor. Son iki senedir ben de takip ediyorum bu etkinligi. Kayra saraplari restoran haftasinin ana sponsoru. Restoran haftasi boyunca bu etkinlige katilan restoranlar, misafirlerine degisik tatlari uygun fiyatlarla sunuyorlar. Yaninda da bir veya iki kadeh Kayra Sarapla. Hemen hemen her restoranin ogle ve aksam menuleri bulunuyor. Yani calisirken ogle arasinda bile kacip yeni lezzetler deneyebilirsiniz :)

Ben de hafta sonu sozlumle Nisantasi Midpoint'e gittim. Gastronominin haftasi icin 1 ogle menusu 2 cesit aksam menusu secenegi hazirlamislar.

Ogle menusunde;

Mozzarella & Domates
Biberiyeli Izgara Tavuk
1 kadeh Terra Kalecik Karası Roze var.

Aksam menusu ise;

Safran Soslu Kalamar
Fırında Krema Soslu Levrek
Mürdüm Erikli Tart
2 kadeh Terra Sauvignon Blanc

Veya,

Füme Antrikot
Ispanak Yatağında Mantar Soslu Bonfile Dilimleri
Çilekli Meringue
2 kadeh Terra Kalecik Karası'ndan olusmakta.

Biz bonfileli olan menuyu sectik. Menudeki her lezzeti oldukca begendik, fiyatlarini da cok uygun bulduk. En kisa zamanda firsat bulup bu ozel menulerden yine deneyecegim. Detayli bilgi icin;
http://www.restoranhaftasi.com

Bol lezzetli bir hafta olsun!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder